Congres Consumententrends 22-11-2012

Kruip op de huid van de klant: de klantgerichtheid van de toekomst

Publicatiedatum: dinsdag, 13 november 2012

Op 22 en 23 november vindt het landelijke event voor inspiratie, inzicht en innovatie plaats in Drakenburg in Baarn. Op dit event hoor je hoe je aan de hand van trends nieuwe kansen in de markt ontdekt en hoe je deze doorvertaalt naar succesvolle innovaties.

Begin with the begin in mind: de klant. Elke eigentijdse marketeer is ervan overtuigd dat ‘de klant centraal’ een must is. Klantgericht zijn en service bieden bindt je klanten, zorgt voor meer klanten en biedt onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrent. Maar hoe is dat in de toekomst, wanneer je concurrent de klant ook centraal heeft?

Antwoord op deze vraag onderzoeken wij tijdens een exclusief Consumentenarena, waar de congresdeelnemers in gesprek gaan met degene voor wie we het allemaal doen: de klant. We nemen hierbij enkele belangrijke trends uit onderzoek van Trendbox als uitgangspunt en bespreken op welke manier ze tot uiting komen in klantbehoeften. Real live klantinzicht uit de eerste hand!

Wil je meer weten over de Consumentenarena of het congres Consumententrends? Bekijk www.consumententrends.nl of neem contact met ons op via 030 - 254 56 80.

Vergeet ook niet onze blog te lezen over hoe je klanten het maximale kan bieden.

- Pascal van Hombergh