Blijf op de hoogte met Fairchild

Kennis moet je bijhouden. Onze marktingexperts helpen je daarbij door je op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen, maar ook door onze praktijkkennis met je te delen.

Fairchild marketingblog 

Onze marketingexperts schrijven over wat hen bezighoudt, opvalt en verwondert. Op ons marketingblog kunt u regelmatig nieuwe artikelen vinden van hun hand.

Fairchild iMail

Wil je vaker worden geïnspireerd door onze artikelen? Meld je dan direct aan voor onze periodieke iMail en krijg de interessantste marketingwetenswaardigheden in je inbox.
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor iMail
Onze nieuwsbrief met inspiratie en interessante marketingartikelen

Spreken op events

Wij delen onze vakkennis en best practices graag! Met sprekers of workshops op toonaangevende marketingevents, congressen of universiteiten.

Wij zijn niet bang om onze andere kijk met je te delen en zijn meerdere malen beoordeeld als beste spreker.

Wil jij ook meer inhoud en ervaring toevoegen aan je evenement? Neem contact op met Fairchild.

Blog: vanuit de kern innoveren

Meestal innoveer je op basis van veranderingen door in te spelen op trends en technologische ontwikkelingen. Maar waarom niet gewoon innoveren vanuit de stabiele kern van je dienstverlening? Lees hier best practices die dat goed doen, zoals bijvoorbeeld Domino's met de Pizza Tracker. Lees hier deze blog

Merkenmeter

Sterke merken beginnen bij de juiste merkassociaties. Past een merk bij ons of niet?

De merkenmeter is een online tool waarop wij rauwe associaties bij merken in Nederland verzamelen. Om op deze manier eens in gesprek te gaan over wat consumenten nu écht voelen bij je merk.