Fairchild: een andere kijk op marketing

Fairchild is een onorthodox marketingadviesbureau dat organisaties helpt te veranderen in marktgerichte ondernemingen. Vanuit het perspectief van de klant werken we aan sterkere merken, hoger klantwaarde en betere bediening van jouw klanten.

Bouwen van marktgedreven marketing- en verkooporganisaties

Dat doen we door een heldere strategie te vertalen naar de organisatie. Motiverend en uitdagend door scherpe keuzes te maken en die consequent uit te werken in concrete acties in de markt en de organisatie.

Marketing zorgt voor de verbinding tussen strategie en organisatie: de juiste balans tussen merk, doelgroepen, proposities en communicatie/distributiekanalen.

Fairchild. Een andere kijk op marketing.
Behoefte aan een andere kijk?
Neem nu contact met ons op

Werkwijze: samen resultaat halen

Samen met onze opdrachtgevers zoeken we nieuwe richtingen voor groei: van rebels concept tot bewezen salesaanpak.

Op creatieve wijze realiseren we successen in de markt. Door te zoeken naar concrete manieren waarop ambities wél bereikt kunnen worden.

Lees meer over onze werkwijze

Opdrachtgevers

Fairchild werkt voor organisaties in Financial services, Telecom & Utilities, Travel & Retail, Professional Services en Health & Non-Profit.

Bekijk onze opdrachtgevers

Carrière

Fairchild is altijd geïnteresseerd in inspirerende marketingconsultants. Wij bieden perspectief voor marketeers die de boel op zijn kop kunnen zetten. Heb jij een andere kijk op marketing? Energize your career!

Wij zoeken op dit moment een:
• Consultant (mid-career)


Vacatures