Expertises in positionering

Merkportfolio

Krachtige merken die hun eigen doelgroepen bedienen met een onderscheidend aanbod.

Vanuit je identiteit formuleren we een overkoepelende merkbelofte en helpen we je de keuze te maken voor passende merken. Bij het maken van deze keuzes, kies je vanzelf voor de juiste doelgroepen en haal je de optimale waarde uit je competenties. Het resultaat: relevante merken voor klanten die echt bij je passen, waarmee je je onderscheidt van de concurrent.

Positionering

Benut de kracht van je identiteit om de juiste klanten aan je te binden.
Je identiteit vertalen we op de juiste manier door in een klantgerichte merkpersoonlijkheid en merkbelofte. Deze belofte is leidend in het aanbod én naar de manier waarop je organisatie binnen elk kanaal met klanten omgaat. Een goede doorvertaling van het merk luistert zeer nauw. Het resultaat: een concreet, herkenbaar en tastbaar merk.


Internal branding

Internal branding = external branding.
Wij zorgen er voor dat de identiteit gaat léven onder je medewerkers. Zodat zij in elk klantcontactmoment de propositie effectief positioneren. Wij betrekken de hele organisatie en elke medewerker met workshops, evenementen en communicatiemiddelen. Het resultaat: tevreden werknemers die zich thuisvoelen en een langdurige en optimaal rendabele relatie met de klant.

Merkgedreven productinnovatie

Innoverende producten en diensten op basis van de echte klantbehoeften.
We helpen inzicht te verkrijgen in de échte (on)bewuste behoeften van de klant, met klantonderzoek, panels, interviews of klantarena's. Dit inzicht staat centraal in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Dit leidt tot innovatie en passende producten, hogere tevredenheid en loyaliteit en klanten die ambassadeur worden van je organisatie. Het resultaat: heldere keuze voor passend aanbod, langdurige relaties met bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten die bij je passen.

In persoonlijk gesprek over je uitdaging
Bekijk je merkontwikkeling en positionering van de andere kant
Meer weten over positionering?
Maak een kennismakingsafspraak