Expertises voor verhogen klantwaarde

Segmentatie en klantwaardemanagement

Bepaal unieke segmenten op basis van échte klanteigenschappen.
Elke klant vormt een segment en dat creëert een spannende uitdaging op het gebied van klantwaardemanagement. Het resultaat: Optimaal klantwaardemanagement door voor de juiste klanten te kiezen.

Ontwikkeling proposities

Ontwikkel proposities die de klant het maximale bieden.
Na het achterhalen van de klantbehoeften vullen we deze in met proposities die de klant het maximale bieden vanuit het merk. Op deze manier vindt de klant wat hij zoekt en geeft hij ook het maximale terug aan de organisatie. Het resultaat: proposities en beloftes aan de klant die u kunt waarmaken en duurzame klantrelaties.

Marktbewerkingsplannen

Benader uw klant op de wijze die hij zelf kiest.
Wees aanwezig op de plekken waar de klant is en benader hem op de wijze die hij kiest. We ontwikkelen je marktbewerking op zo’n manier dat de klant maximale waarde haalt uit elk contactmoment met je organisatie. En de organisatie op een efficiënte wijze een integrale marktbewerking voert. Het resultaat: optimale waarde uit elk contactmoment.

Campagnemanagement

De optimale regie van alle contact met de klant.
Stuur op kanalen en acties die de klant maximale toegevoegde waarde bieden. Beloof in campagnes wat de klant zal beleven en overtref zijn verwachtingen op de juiste momenten. Het resultaat: effectief en efficiënt campagnemanagement.
Bekijk klantwaardemanagement eens van een andere kant
Meer weten over klantwaarde verhogen?
Maak nu een kennismakingsafspraak