Ambitieuze groeistrategie voor eigentijds label

 

Slim inzetten van online marketing en social media

Een optimaal ingerichte organisatie met een positieve businesscase en groeiscenario’s.

 

Uitdaging

PNO Ziektekosten is een niche speler in de markt voor zorgverzekeringen, een zeer concurrerende markt waarin veel grote spelers met grote budgeten trachten om nieuwe verzekerden aan te trekken. PNO Ziektekosten heeft ambitieuze doelstellingen, en wil fors groeien, met name middels online marketing.

 

Onze aanpak

  1. Uitgebreid klantonderzoek voor het verkrijgen van de juiste inzichten in klantbehoeften en -gedrag.
  2. Strategisch plan gebaseerd op merkwaarden en klantinzichten, financieel onderbouwd met een business case en bijbehorende groeiscenario’s.
  3. Ontwikkelen van een online marketingplan waarin in detail is beschreven op welke wijze de site kan worden geoptimaliseerd voor conversie en welke mix van online middelen zal leiden tot een snelle groei van het klantenbestand.
  4. De volledige uitvoering van de online campagne, waarbij onder meer Google adwords, Affiliate marketing, Zoekmachine optimalisatie en Social media marketing worden ingezet.

 

Beoogd resultaat

  • Hogere conversies door klantgerichte propositie
  • Klantvriendelijke processen
  • Hoger marktaandeel

Meer weten over deze case?

Meer weten over deze case?

YACHT

Yacht heeft ambitieuze doelstellingen gesteld om te groeien binnen de komende vijf jaar. Hoe kan Yacht, vanuit de klant, proposities ontwerpen die Yacht in staat stelt invulling te geven aan de positionering en op een winstgevende manier extra business te genereren?

Lees meer

Rijkswaterstaat

Om de markt vooruit te blijven, heeft de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat Fairchild gevraagd te ondersteunen bij de ontwikkeling van een klantgerichte organisatie. Het doel is om een gewilde partij te worden met een goede prijs-kwaliteitverhouding, een doelmatige allocatie van resources en het realiseren van een ongekende klantbeleving.

Lees meer

Aegon

AEGON wil zich verder onderscheiden met een pensioenportal richting de werkgever (én werknemer). Hoe kan Aegon zich differentiëren? En welke proposities sluiten aan bij werkgevers en werknemers?

Lees meer