Herpositionering marktleider in detachering

 

Onderscheidend vermogen voor brede aanbieder

Professionals van betekenis zorgen voor een blijvende verbetering.

 

Uitdaging

Yacht heeft ambitieuze doelstellingen gesteld om te groeien binnen de komende vijf jaar. Hoe kan Yacht, vanuit de klant, proposities ontwerpen die Yacht in staat stelt invulling te geven aan de positionering en op een winstgevende manier extra business te genereren?

 

Onze aanpak

 1. Aanscherping van merkwaarden en positionering met de directie van Yacht op basis van herontdekking van de roots en nieuwe groeistrategie.
 2. Ontwikkeling van een marketingplan voor versnelde groei in de arbeidsmarkt bij het topsegment van opdrachtgevers.
 3. Ontwikkeling van klantgedreven proposities rondom specifieke thema’s en vakgebieden zoals ‘Best in Finance’, ‘Wendbaarheid’ en ‘Regie over Projecten’.
 4. Pitch en selectie van nieuw reclamebureau en ontwikkeling van corporate en salescampagne “Time to Yacht”.
 5. Programma voor merkactivatie onder professionals en in account-organisatie.

 

Turn-key resultaten in markt en organisatie

 • Omzet aanzienlijk verhoogd
 • Merkbeleving zowel intern als extern versterkt
 • Klanttevredenheid gestegen

    Meer weten over deze case?

    Meer weten over deze case?

    SNS Bank

    SNS Bank wilde hypotheekadvies gaan geven tegen een vaste adviesvergoeding om zo haar strategische positie te versterken. Deze vaste vergoeding moest resulteren in een betere klantpropositie en bovendien aantrekkelijk zijn voor de eigen adviesorganisatie.

    Lees meer

    Rijkswaterstaat

    Om de markt vooruit te blijven, heeft de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat Fairchild gevraagd te ondersteunen bij de ontwikkeling van een klantgerichte organisatie. Het doel is om een gewilde partij te worden met een goede prijs-kwaliteitverhouding, een doelmatige allocatie van resources en het realiseren van een ongekende klantbeleving.

    Lees meer

    Aegon

    AEGON wil zich verder onderscheiden met een pensioenportal richting de werkgever (én werknemer). Hoe kan Aegon zich differentiëren? En welke proposities sluiten aan bij werkgevers en werknemers?

    Lees meer