Klantwaarde

Focus op klantbehoefte

Managers kijken graag af!

Managers kijken graag af!

Zodra bedrijven veranderen, moeten ook managers leren omgaan met een nieuwe organisatie. Transformatie managers bieden hen daarom meestal een training aan. “Maar een training werkt niet bij top management.” aldus Ronald Maas, global director Agile transformation bij Heineken.
“Managers hebben overwegend de leervoorkeurstijl ‘Afkijken’: bij andere bedrijven zien hoe het werkt. Hen een training geven werkt dan averechts.“
Het gaat om leiderschap en …

Lees meer
De Vereende

De Vereende

Door uiteenlopende posities in verschillende markten waarin VAN (nu de Vereende) actief is en de aandeelhoudersstructuur is de managementagenda complex. Hierdoor staan de resultaten onder druk en is er onrust in de organisatie.

Lees meer
Pensioenaanbieder

Pensioenaanbieder

Deze pensioenaanbieder wilde zich verder onderscheiden met een pensioenportal richting de werkgever (én werknemer). Hoe kan deze aanbieder zich differentiëren? En welke proposities sluiten aan bij werkgevers en werknemers?

Lees meer
Hypotheekaanbieder

Hypotheekaanbieder

Nieuwe positionering op basis van concurrentie, distributiekracht en eigen identiteit. Hoe kunnen we deze hypotheekverstrekker winstgevend laten groeien op basis van een helder marketingplan?

Lees meer